Op het PARAMETREERBAAR OVERZICHT BOEKHOUDPLAN worden alle rekeningen van het boekhoudplan opgenomen.

Selectiecriteria

Nadat u in Keuze lay-out de te gebruiken lay-out geselecteerd hebt, kunt u, zoals in standaardoverzichten, de sorteervolgorde wijzigen door één of twee sorteercriteria in te geven.

• Handelingen op de lay-outs
    • Met de knoppen kan u :
      • Een nieuwe lay-out  : u maakt uw eigen overzicht aan door de velden die erop moeten staan te selecteren en door de lay-out ervan te definiëren.
      • Een lay-out  : u kunt de in Keuze lay-out geselecteerde lay-out wijzigen.
      • Een lay-out  : u kunt de in Keuze lay-out geselecteerde lay-out verwijderen.
Sorteervolgorde

Selecteer het veld waarop u het overzicht wil sorteren en eventueel de waarden waarmee rekening dient gehouden te worden.
Sorteer op referentienummer of op omschrijving

Voorbeeld