Deze grafiek laat toe om de omzet van klanten/bij leveranciers per periode te analyseren.

• De mogelijkheden van deze tabel zijn dezelfde als deze van de tabel Saldo per periode. Uiteraard is er hier geen sprake van openings- en afsluitingsperiode.
  • Tevens kan de gebruiker meerdere klanten/leveranciers selecteren door middel van de toetsen (CTRL/SHIFT) wanneer hij zich in de derdenlijst (F2) bevindt. De grafiek zal dan de totale omzet per periode weergeven.

Vergelijking van de omzet over twee boekjaren :