Export Mail

Tevens hebt u de mogelijkheid om uw lijsten naar een PDF bestand te exporteren en te versturen via mail .

1. Selecteer het submenu AFDRUKKEN van de menu DOSSIER of klik op het icoon  van de iconenbalk.
  2. Selecteer de gewenste lijst zoals bij een afdruk op papier.
  3. Klik op  om de lijst op het scherm te tonen.
  4. Klik op de knop EXPORT en kies vervolgens de optie Export Mail om een PDF bestand aan te maken.
  5. Het PDF bestand wordt aangemaakt en bewaard in de map met de te verzenden documenten.

6. Bevestig het verzenden;
  7. Selecteer de eventuele bijkomende bestanden die u aan de mail wenst toe te voegen.

8. Klik op  om een onderwerp of een korte uitleg aan te duiden. U dient eveneens het e-mail adres van de bestemmeling te vervolledigen.

9. Klik op
    Indien u niet opteerde voor het crypteren van de bestanden, zal WinBooks u vragen om deze keuze te bevestigen.
  10. Er verschijnt een melding met de al dan niet goede afloop van het versturen van uw mail.

Alvorens over te gaan tot het zenden van documenten via mail, dient u de instellingen van de Internet aansluiting te checken.