Export PDF

Tevens hebt u de mogelijkheid om uw lijsten naar een PDF bestand te exporteren .

1. Selecteer het submenu AFDRUKKEN van de menu DOSSIER of klik op het icoon  van de iconenbalk.
  2. Selecteer de gewenste lijst zoals bij een afdruk op papier.
  3. Klik op  om de lijst op het scherm te tonen.
  4. Klik op de knop EXPORT en kies vervolgens de optie Export PDF om een PDF bestand aan te maken. Dit formaat wordt vaak gebruikt en er zijn dan ook tal van gratis tools te vinden op het Internet.
  5. De default voorgestelde bestandsnaam verschijnt in de volgende rubriek.
  6. Klik op  om te bevestigen. WinBooks stelt u voor om het document te visualiseren.