Definieer de toegang tot het users.dbf bestand op elk werkstation.

Door het gebruikersbestand op een werkstation te definiëren, heeft u terzelfdertijd voor dit werkstation aangegeven welk de toegangsweg is tot de USERS.DBF.

U dient op dezelfde wijze de installatie op de andere werkstations te doen, door op elk van hen de nieuwe toegangsweg naar het gebruikersbestand te definiëren.

Wanneer dit klaar is, kunt u de in het netwerk geïnstalleerde dossiers openen vanaf elke werkpost door gebruik te maken van de gebruikersnaam die u werd toegekend.

De alzo bewaarde map op elk werkstation is de defaultweg waar WinBooks het gebruikersbestand zoekt bij het opstarten. Indien deze map niet toegankelijk is bij het opstarten van een sessie (bijvoorbeeld ingeval van een disconnectie van een portable met het netwerk), zal WinBooks vragen om de toegangsweg naar het gebruikersbestand in te vullen. Vul in dit geval een toegangsweg naar een lokale map in  waar u een kopie bewaart van het gebruikersbestand: deze toegangsweg is tijdelijk.  Het is slechts geldig voor de werksessie.