Export (Bundel)

D.m.v. de knop Export (Bundel) kunt u een reeks afdrukken omzetten naar Excel-bestanden of groeperen in een PDF-bestand. Typescenario: het boekhoudkantoor hoeft niet meer af te drukken en stuurt het PDF-, XLS- of XLSX-bestand met de verschillende afdrukken naar zijn klant die het dan kan bekijken en, indien gewenst, afdrukken. Het gebundeld bestand kan bovendien versleuteld worden indien u over de veiligheidsmodule beschikt en het om een PDF-bestand gaat.

Om een elektronische bundel te genereren

1. Controleer de afdrukinstellingen.
  2. Vink de in het gebundeld bestand op te nemen overzichten aan.
  3. Maak eventueel de gewenste selectie voor elk overzicht en klik op  om het bundelen te starten.
  4. Een nieuw venster verschijnt waarin u voor een PDF- of/en Excel-bestand opteert.
  5. U kunt de door WinBooks voorgestelde bestandsnaam wijzigen.

Indien u opteerde voor Excel-bestanden, kunt u nog kiezen of alles in eenzelfde werkblad gebundeld moet worden of er voor elk overzicht een ander werkblad moet worden aangemaakt.