Met deze optie kan u een in een ander werkblad opgeslagen werkblad toevoegen aan het geopende werkblad.

• Klik op de optie EEN BESTAAND WERKBLAD TOEVOEGEN van de WINBOOKS menu in Excel.

• In het linkergedeelte van het venster vindt u de lijst van de vanuit WinBooks aangemaakte werkboeken.
  • Selecteer het gewenste werkboek of klik op KIES EEN ANDER DOSSIER om het toe te voegen werkblad in een andere directory te zoeken.
  • In het rechtergedeelte van het venster vindt u de lijst van de in het geselecteerde werkboek opgeslagen werkbladen.
  • Wijs in de lijst alle werkbladen die u aan het geopende werkboek wenst toe te voegen aan.
  • Klik op TOEVOEGEN om het (de) geselecteerde werkblad(eren) in het geopende werkboek in te voegen.
  • Herhaal indien nodig deze stappen voor de andere beschikbare werkboeken.
  • Klik op EINDE om het venster te sluiten.