De installatiewerkwijze is dezelfde als die omschreven in het hoofdstuk aangaande de installatie op mono-post. Doch dient u hier de module Office API aan te kruisen in het hieronder getoonde scherm.

De link met Office API is niet compatibel met Office 2010 64 bits.

De installatie is met succes voltooid.

De activering van de module Office API gebeurt in WinBooks via de menu Dossier/Parameters/Algemeen/Administratieve gegevens

Enkel de link met Office Api installeren (WinBooks is reeds geïnstalleerd)

De activering van de link met Office Api gebeurt van zodra er een export van eender welke lijst naar Excel wordt aangevraagd vanuit de WinBooks printmenu.

Ga naar de printmenu.

Selecteer eender welke lijst.

Exporteer deze naar Excel

De verbinding met Office Api is voortaan actief.

Bovenaan de pagina