Samen met de WinBooks toepassing installeren

De installatiewerkwijze is dezelfde als die omschreven in het hoofdstuk aangaande de installatie op mono-post. Doch dient u hier de module CompanyWeb aan te kruisen in het hieronder getoonde scherm.

Vergeet niet om uw computer opnieuw op te starten na de installatie van de componenten die vereist zijn voor de verbinding met CompanyWeb.

De activering van de module CompanyWeb gebeurt in WinBooks via de menu Venster/Gebruikersvoorkeuren U gaat vervolgens naar het tabblad Companyweb

Enkel CompanyWeb installeren (WinBooks is reeds geïnstalleerd)

Doorloop de installatie CD en start het programma LinkToCW.exe.

Of begeef u naar het onderdeel Accounting componenten van onze website en download de link WinBooks-CompanyWeb en start vervolgens het programma LinkToCW.exe

De componenten die vereist zijn voor CompanyWeb zijn nu geïnstalleerd.

De activering van de module CompanyWeb gebeurt in WinBooks via de menu Venster/Gebruikersvoorkeuren U gaat vervolgens naar het tabblad Companyweb