De titelrekeningen worden automatisch tijdens het aanmaken van een nieuw dossier geïnstalleerd mits u de MAR recupereert.
Deze titelrekeningen zijn voornamelijk bedoeld om rekeningen te groeperen en zodoende subtotalen per klasse, rubriek of subrubrieken te tonen of af te drukken. U kunt deze indeling vragen bij het raadplegen van de lijst van de algemene rekeningen en bij het afdrukken van balansen.

Om de tabel van de titelrekeningen te open :

1. In het menu BESTAND : klik op de optie TABELLEN.
  2. Klik op TITELREKENINGEN.
  • D.m.v.  kan u de hoofd- en/of alternatieve omschrijvingen aanpassen.

• Klik op  om een titelrekening en diens hoofdomschrijving toe te voegen. Zonodig vervolledig eveneens de alternatieve omschrijving.
  • Indien u een titelrekening wenst te verwijderen, dient u de titelrekening te selecteren en vervolgens op  te klikken en het wissen te bevestigen.