De werktaal kan op ieder ogenblik gewijzigd zijn door te klikken op de overeenstemmende knop in het hoofdvenster van WinBooks.
Bij het aanmaken krijgt elke nieuwe gebruiker een defaulttaal, die actief wordt bij het opstarten van WinBooks. Enkel de gebruiker SYSTEM mag de defaulttaal van alle gebruikers wijzigen.
Om toegang te krijgen tot deze optie dient een dossier actief te zijn. Indien dit niet het geval is, ga eerst over naar het openen van een dossier.

1. In de menu DOSSIER : klik op de optie GEBRUIKERS/BEDRIJVEN.
  2. Selecteer Gebruikers .
  3. Selecteer de gebruiker van wie u de defaulttaal wil wijzigen.
  4. Klik op  .
  5. In Taal : kies de defaulttaal door op de overeenstemmende vlag te klikken.
  6. Klik op  .
  7. Sluit het venster.