Om de module Beheer van de vaste activa te activeren :

1. OPEN het dossier waarvoor de module geactiveerd dient te worden.
  2. Selecteer de menu DOSSIER
  3. Kies de optie PARAMETERS - ALGEMEEN  en optie Administratieve gegevens van het submenu.
  4. Kruis het vak Vaste activa in de lijst van Geïnstalleerde modules aan.

5. Bevestig deze keuze.
  6. SLUIT het dossier en OPEN het onmiddellijk om de module Beheer van vaste activa te activeren.
  7. De menu VASTE ACTIVA is aan de WinBooks hoofdmenu toegevoegd.