Evenals het gebruikersbestand USERS.DBF dienen de gemeenschappelijke dossiers bewaard te worden in een gemeenschappelijke map, toegankelijk voor alle werkstations.
Ofwel bestaat het dossier niet. Geef een gemeenschappelijke map bij het aanmaken van het dossier.
Ofwel bestaat het dossier wel maar moet het toegankelijk worden op het netwerk. Maak - via het OS - een kopie van het dossier (map en submappen) om het naar de harde schijf van de server te verplaatsen. Nadien dient u ook het nieuw pad naar het dossier via de menu DOSSIER optie GEBRUIKERS/BEDRIJVEN te registeren.

In plaats van een kopie via het OS mag u ook met WinBooks een backup maken van het dossier en nadien een restore op de netwerkmap.

Indien u ook met het demodossier PARFINV op het netwerk wenst te werken moet u de data op het netwerk kopiëren en nadien het nieuw pad naar het dossier in het gebruikersbestand registreren. De kopie mag ook met backup en restore (eventueel onder een nieuwe naam) op de netwerkmap.