Samen met de WinBooks toepassing installeren

De installatiewerkwijze is dezelfde als die omschreven in het hoofdstuk aangaande de installatie op mono-post. Doch dient u hier de module Intrastat aan te kruisen in het hieronder getoonde scherm.

De installatie is met succes voltooid.

De activering van de module Intrastat gebeurt in WinBooks via de menu Dossier/Parameters/Algemeen/Administratieve gegevens

Enkel de module Intrastat installeren (WinBooks is reeds geïnstalleerd)

De installatie CD-ROM doorlopen en het programma SetupIntrastatWB428.exe selecteren.

Selecteer de gewenste taal voor de installatie.

Kies de directory waarin het programma dient te worden geïnstalleerd.

Kies de gewenste installatietype

De installatie van de module is nu voltooid.

De activering van de module Intrastat gebeurt in WinBooks via de menu Dossier/Parameters/Algemeen/Administratieve gegevens