Samen met de WinBooks toepassing installeren

De installatiewerkwijze is dezelfde als die omschreven in het hoofdstuk aangaande de installatie op mono-post. Doch dient u hier de module FixedPrice aan te kruisen in het hieronder getoonde scherm.

De installatie is met succes voltooid.

De activering van de module Forfaitaire boekhouding gebeurt in WinBooks via de menu Dossier/Parameters/Algemeen/Administratieve gegevens

Enkel de module Forfaitaire boekhouding installeren (WinBooks is reeds geïnstalleerd)

De CD-ROM doorlopen en het programma ForfaitSetup.exe selecteren.

De installatie van de module is nu voltooid.

De activering van de module Forfaitaire boekhouding gebeurt in WinBooks via de menu Dossier/Parameters/Algemeen/ Administratieve gegevens