Standaard is het 'Automatisch downloaden van documenten in Virtual Invoice' geselecteerd en vanaf dan:

• Zodra uw documenten via de Optimum of de Premium processing zijn verwerkt, worden ze automatisch gedownload en in uw overeenkomstige Virtual Invoice mappen (map 'Ready' of in de submappen ervan) geplaatst.
  • Zal uw scherm niet langer geblokkeerd worden tijdens het verzenden van documenten naar de herkenning (OCR). Deze worden in een tijdelijke map geplaatst en de Offload Service zorgt voor het verzenden van uw documenten.
  • Zal er een tooltip op de werkbalk verschijnen om u te waarschuwen wanneer er bijvoorbeeld documenten worden gedownload.

Technische informatie:

Wanneer u het automatisch downloaden van documenten in Virtual Invoice voor dit dossier activeert, wordt de module Offload Data Transfer alleen voor dit dossier geactiveerd op het digitalisatieplatform van WinBooks.

Deze optie is reeds beschikbaar wanneer de Overzichtstabel voor fiduciaires geactiveerd is. De module 'Automate' is dus niet noodzakelijk voor deze functie.

Voordat u deze module activeert, raden we u aan om al uw documenten in afwachting van download handmatig te downloaden, omdat ze niet automatisch zullen worden gedownload.
Zoniet, kunt u ze altijd achteraf downloaden door met de rechtermuisknop op de naam van het dossier te klikken en de optie 'Controleer of er documenten op de herkenningsserver beschikbaar zijn' te selecteren.