De maandelijkse overzichten die door uw accountant (of een andere gebruiker met een beheerdersprofiel) zijn aangemaakt, zijn terug te vinden onder het menu Beheer / Maandelijkse analyse van een structuur.

Grenzen van het boekjaar

In sommige gevallen kan het interessant zijn om slechts een deel van een boekjaar te willen bekijken. Klik op  en kies het einde van uw eigen rapporteringsperiode.

Klik op om het einde van uw rapporteringsperiode op te slaan.

Selecties

Selecteer in het afrolmenu het (de) maandelijkse overzicht (structuur) die u wenst weer te geven.

Selecteer vervolgens het boekjaar

De gegevens worden standaard in toenemende volgorde weergegeven: de maanden zijn gerangschikt van januari tot december.

Sleep de cursor naar links om een ​​afnemende lay-out te krijgen. De maanden zullen dan gerangschikt zijn van december tot januari.

Klik na het maken van uw keuze op .

Selectie van het boekjaar

De Maandelijkse analyse van een structuur kan slechts voor één boekjaar worden weergegeven.

Aanmaken van het overzicht 'Maandelijkse analyse van een structuur'

Voor het maken van het overzicht 'Maandelijkse analyse van een structuur' zijn administratorrechten vereist. Raadpleeg de documentatie met betrekking tot het aanmaken van structuren, in het gedeelte dat voor de accountant bestemd is.

Overzicht 'Maandelijkse analyse van een structuur'

De cijfers die in dit overzicht worden weergegeven, zijn gebaseerd op de geselecteerde structuur (en de lijnen waaruit het bestaat).

De gebruiker kan een drill-down doen op alle blauw onderlijnde cijfers, om te zien uit wat dit maandbedrag is samengesteld.

Dit overzicht kan naar Excel geëxporteerd worden door op  te klikken.

Zoeken

Het zoekveld maakt zoeken in de volledige tekst mogelijk. Vul in dit veld de term of het gewenste bedrag in.

Wis vervolgens de inhoud van het zoekveld om het hele rapport opnieuw weer te geven.