Het is mogelijk om 2 budgetten in hetzelfde overzicht met elkaar te vergelijken en op maandelijkse of jaarlijkse basis weer te geven.

In sommige gevallen kan het interessant zijn om slechts een deel van een boekjaar te willen bekijken. Klik op  en kies het einde van uw eigen rapporteringsperiode.

Klik op om het einde van uw rapporteringsperiode op te slaan.

Selecties

Selecteer op basis van een bepaalde structuur, de twee budgetten die u met elkaar wenst te vergelijken.

Om een vergelijking tussen de verschillende budgetten te maken, MOETEN deze met dezelfde structuur zijn aangemaakt.

Voor het maken van het overzicht Budgetten vergelijken zijn administratorrechten vereist. Raadpleeg de documentatie met betrekking tot het aanmaken van structuren, in het gedeelte dat voor de accountant bestemd is.

Standaard wordt de informatie per rij gepresenteerd. Activeer de optie om de informatie in kolommen weer te geven.

Standaard worden de maanden gerangschikt van januari tot december. Sleep de cursor naar links om een ​​afnemende lay-out te krijgen. De maanden zullen dan gerangschikt zijn van december tot januari.

Standaard bevat het Budget maandelijkse cijfers. Activeer de optieom de geselecteerde informatie in jaarcijfers weer te geven.

Klik na het maken van uw keuze op .

Overzicht 'Budgetten vergelijken'

De cijfers die in dit overzicht worden weergegeven, zijn gebaseerd op de geselecteerde structuur (en de lijnen waaruit het bestaat).

De gebruiker kan een drill-down doen op alle blauw onderlijnde cijfers, om te zien uit wat dit maandbedrag is samengesteld.

Dit overzicht kan naar Excel geëxporteerd worden door op  te klikken.

Zoeken

Het zoekveld maakt zoeken in de volledige tekst mogelijk. Vul in dit veld de term of het gewenste bedrag in.

Wis vervolgens de inhoud van het zoekveld om het hele rapport opnieuw weer te geven.