Het maken van een budget met analytische gegevens is gebaseerd op een structuur met analytische gegevens.

Het aanmaken van een budget met analytische gegevens gebeurt via het menu Management / Budgetten. Maak uw nieuwe budget aan, selecteer de gewenste structuur, definieer het boekjaar waarop uw budget betrekking heeft, het vorig boekjaar en het percentage.

Klik vervolgens op .

Voor het maken van een budget zijn administratorrechten vereist.

Het inboeken, de maandelijkse of jaarlijkse weergave van een budget met analytische gegevens is in alle opzichten vergelijkbaar met de procedure die is beschreven voor een budget. Het enige verschil ligt in het gebruik van de analytische gegevens.

Het gebruik van een budget met analytische gegevens vereist het gebruik van een structuur met analytische gegevens.