Grenzen van het boekjaar

In sommige gevallen kan het interessant zijn om slechts een deel van een boekjaar te willen bekijken. Klik op  en kies het einde van uw eigen rapporteringsperiode.

Klik op om het einde van uw rapporteringsperiode op te slaan.

Selecties

Selecteer het gewenste maandoverzicht uit het afrolmenu.

Voor het maken van het overzicht Budget zijn administratorrechten vereist. Raadpleeg de documentatie met betrekking tot het aanmaken van structuren, in het gedeelte dat voor de accountant bestemd is.

Activeer de gewenste weergave in het afrolmenu .

Standaard wordt de 'Samenvatting' weergegeven. Met een visuele indicatie wanneer het budget al dan niet overschreden is.

Het '% verbruikt' geeft procentueel het verbruik ten opzichte van het budget weer.

Het '% beschikbaar' geeft procentueel het nog beschikbare budget weer.

Standaard wordt de informatie per rij gepresenteerd. Activeer de optie om de informatie in kolommen weer te geven.

Standaard worden de maanden gerangschikt van januari tot december. Sleep de cursor naar links om een ​​afnemende lay-out te krijgen. De maanden zullen dan gerangschikt zijn van december tot januari.

Standaard bevat het Budget maandelijkse cijfers. Activeer de optieom de geselecteerde informatie in jaarcijfers weer te geven.

Activeer de optie om een ​​interval van periodes te bepalen.

Klik na het maken van uw keuze op .

Klik op om een pdf van uw overzicht te maken.

Overzicht 'Budget: samenvatting'

Het icoon  geeft de staat van de geboekte uitgaven (of ontvangsten) zonder budgetoverschrijding weer.

Het icoon  geeft de staat van de geboekte uitgaven (of ontvangsten) met budgetoverschrijding weer.

Overzicht 'Budget: % verbruikt'

Overzicht 'Budget: % beschikbaar'

De cijfers die in dit overzicht worden weergegeven, zijn gebaseerd op de geselecteerde structuur (en de lijnen waaruit het bestaat).

De gebruiker kan een drill-down doen op alle blauw onderlijnde cijfers, om te zien uit wat dit maandbedrag is samengesteld.

Dit overzicht kan naar Excel geëxporteerd worden door op  te klikken.