De Slideshow geeft u toegang tot een presentatie zoals een powerpoint-presentatie die u zelf kunt aanmaken op basis van het in WinBooks View gedownloade boekhouddossier.

Grenzen van het boekjaar

Het kan in bepaalde gevallen interessant zijn om slechts een gedeelte van een boekjaar weer te geven. Klik hiervoor op  en kies zelf het einde van uw rapporteringsperiode.

Wat kunnen we in een slideshow zien ?

Bijna alles. Een slideshow is gebaseerd op aangemaakte structuren, maar ook op bestaande overzichten die standaard in deze toepassing voorzien zijn. Zo kan men bijvoorbeeld kerncijfers van het bedrijf presenteren, zoals: een balans, loonkosten, resultaten, opsplitsing van de kosten, ...

Net zoals bij de overzichten is uw verbeelding de enige limiet (smile).

In de praktijk zal het veelal de accountant van het accountantskantoor zijn die in functie van de beheerde dossiers slideshows voor zijn klanten zal aanmaken.

Op deze visuele manier zal hij zijn eindklant over zijn werk kunnen informeren en hem op het einde van het jaar een duidelijke en interactieve presentatie van zijn boekhoudkundige cijfers kunnen voorstellen.

Hoe ziet een slideshow eruit?

De slideshow wordt in de vorm van een lijst weergegeven. De mogelijke acties zijn het bekijken van de slideshow via  en/of het downloaden ervan via .

Naast het afdrukken, kan elke slideshow in volgende formaten geëxporteerd worden:

• CSV
  • Excel
  • PDF

De in de slideshow gebruikte structuren behouden uiteraard de functionaliteit van de drill-downs, zodat men ook in de slideshows tot op de boekingen kan gaan waaruit de bedragen bestaan.

Aanmaken van een slideshow

Gelieve de documentatie met betrekking tot het aanmaken van een structuur, evenals het aanmaken van een slideshow in de documentatie van WinBooks View voor de accountant te raadplegen.

De slideshows kunnen enkel door een gebruiker die over de rol van 'administrator' beschikt, worden aangemaakt.