Leveranciers

Via het menu Bestand > Derden.

De werkplaats die de productie uitvoert, moet worden toegevoegd als leveranciersrecord.

Artikelen

Via de menu Bestand > Artikelen

• De te produceren artikelen zijn als leverancier aan de werkplaats gekoppeld.

• Op het tabblad Samenstelling van de artikelfiche,

• het Type samenstelling moet Productie zijn
    • de compositie moet worden gedefinieerd via de knop Toevoegen
    • en met geproduceerde hoeveelheid kunt u een echte samenstelling definiëren zonder een resultaat voor elke component te hoeven berekenen.

• Om bepaalde artikelen te kunnen opvolgen, moet Voorraadbeheer Lotnr of Serienummer zijn op het tabblad Voorwaarden van de artikelfiche.