Op deze pagina:

Een overzicht kopiëren

U hebt een parametreerbaar overzicht gemaakt en u wilt een nieuw gelijkaardig overzicht aanmaken. Start de functie van de parametreerbare overzichten en klik op de knop 'Kopiëren' of druk 'ALT+O' nadat u het bronrapport hebt geselecteerd.

U komt nu terug terecht in het beginscherm van de wizard: pas de titel aan en maak de gewenste aanpassingen in de verschillende stappen.

Doorloop vervolgens de andere stappen en breng de nodige wijzigingen aan (zie Een nieuw overzicht aanmaken).

Er is een nieuw rapport toegevoegd.

Bovenaan de pagina

Een overzicht wijzigen

Selecteer het te wijzigen overzicht en klik op de knop 'Wijzigen' of druk 'F5':

Bovenaan de pagina

Een overzicht verwijderen

Selecteer het te verwijderen overzicht en klik op de knop 'Verwijderen' of druk 'F12':