Enkel beschikbaar in de CRM module « M2 »

Open het menu met andere bewerkingen via de knop Opties in het scherm Raadplegen acties of via de knop  op de werkbalk.

Via de optie Synchronisatie van de planning met Outlook heeft U toegang tot volgend scherm

Dit scherm laat u toe om

1. automatisch acties te genereren in de CRM module voor afspraken uit Outlook maar die niet aanwezig zijn in de CRM,
  2. en omgekeerd, om de in de CRM geplande acties die niet aanwezig zijn in Outlook over te brengen naar Outlook.
    Deze laatste mogelijkheid is bijzonder nuttig
    indien gebruiker A een actie plant voor gebruiker B, immers, in dit geval wordt geen actie gepland in de agenda van gebruiker A, aangezien de afspraak hem niet aanbelangt. Zodra gebruiker B zich inlogt op de CRM module en het synchroniseringsscherm opent, zal de actie gepland voor gebruiker B maar nog niet aanwezig in zijn Outlook, aan zijn geplande acties toegevoegd worden !
de acties die u rechtstreeks plant in Outlook met de optie "PRIVATE" worden nooit gesynchroniseerd.