De accountant kan de functionaliteiten instellen waarover zijn klant kan beschikken.

De instellingen van het Connect-dossier zijn toegankelijk via het icoon in het inlogscherm van WinBooks Connect.

Ze bestaan uit:

• parameters met betrekking tot Facturen
  • parameters met betrekking tot Documenten
  • parameters met betrekking tot Snelkoppelingen
  • parameters met betrekking tot Bijkomende functionaliteiten

De instellingen van de module Connect zijn niet meer toegankelijk in het Portaal.

De instellingen van het Connect-dossier vallen onder de exclusieve verantwoordelijkheid van de gebruiker met een 'accounting'-profiel.

Facturen

Facturen

Laat de klant toe om gescande facturen op zijn bureaublad te uploaden.

Mijn facturen

Geef het tabblad 'Mijn facturen' weer in het menu 'Facturen'.

Deze eerste 2 parameters zijn standaard actief en kunnen niet worden gedeactiveerd.

Verzonden naar accountant

Geef het tabblad 'Verzonden naar accountant' weer in het menu 'Facturen'.

Archief

Geef het tabblad 'Archief' weer in het menu 'Facturen'.

Betalingen

Geef het tabblad 'Betalingen' weer in het menu 'Facturen'.

Documenten

Mijn documenten

De klant toestaan om  documenten te uploaden.

Bankuittreksels

De map 'Bankuittreksels' weergeven in het menu 'Documenten-Gedeeld door mijn accountant'.

Overzichten en Diverse posten

De map 'Overzichten en Diverse posten' weergeven in het menu 'Documenten-Gedeeld door mijn accountant'.

Loonbrieven

De map 'Loonbrieven' weergeven in het menu 'Documenten-Gedeeld door mijn accountant'.

Snelkoppelingen

Facturatie

Weergave van een snelkoppeling naar de facturatie van WinBooks on Web (gratis of autonome versie).

Dashboard View

Weergave van een snelkoppeling naar WinBooks View.

Bijkomende functionaliteiten

Berichten

Activeer het berichtensysteem.

Dashboard boekhouding

Activeer het Dashboard Boekhouding.

Taken

Activeer taken.

Dagboeken

Laat de klant toe om boekhouddagboeken te definiëren bij het toevoegen van documenten of facturen.

Bij het toevoegen van een document op het Connect-platform kan de gebruiker het bestemmingsdagboek definiëren.

Raadpleeg de documentatie voor het synchroniseren van dagboeken tussen uw WinBooks Classic en/of WinBooks on Web boekhoudtoepassing en Connect.

Klik op om uw wijzigingen op te slaan, klik op  om de standaardinstellingen in uw Connect-dossier te resetten.

De instellingen die in uw dossier zijn gemaakt hebben enkel betrekking op Connect. Ze zullen niet worden doorgegeven aan de mobiele applicatie van Connect, Connect Mobile.