Zodra de installatie van de component is uitgevoerd (met het installatieprogramma of tijdens een update van WinBooks), moet u deze activeren in het menu Venster/Gebruikersvoorkeuren - Tabblad CompanyWeb door de gebruiker en het wachtwoord in te vullen die u verkregen hebt bij het ondertekenen van de overeenkomst met CompanyWeb.

Vanaf dan kan de gebruiker de gegevens van CompanyWeb raadplegen mits ze eerst gedownload zijn.

Enkel de gebruiker(s) die over de login en het wachtwoord om toegang te krijgen tot CompanyWeb beschikt/beschikken, kan/kunnen de gegevens downloaden.