Inleiding

Companyweb is een webapplicatie die actief is op de markt van de handelsinformatie en datamarketing. Dit werkinstrument geeft u op een eenvoudige, verstaanbare manier inzage in risico, overlevingskansen, betalingscapaciteit, winstgevendheid, stabiliteit en nog veel meer andere sleutelfactoren om een bedrijf te beoordelen. Tevens kan u zo uw bestanden vervolledigen met tal van nuttige gegevens zoals de naam van de contactpersonen, de omzet, het aantal medewerkers, een gezondheidsbarometer en nog veel meer...

WinBooks biedt de mogelijkheid om u rechtstreeks in verbinding te stellen met de databank van CompanyWeb en dit door middel van één simpele klik.

Naargelang het gekozen abonnement, beschikt u over een hits krediet over een bepaalde periode. Iedere keer dat u via WinBooks de databank van CompanyWeb aanspreekt, zal uw verkregen kredietsaldo met 1 verminderen. WinBooks maakt zelf geen afrekening; CompanyWeb houdt het aantal verzoeken die u maakt bij. Of u nu via WinBooks een verzoek indient of rechtstreeks op de website van CompanyWeb gegevens opvraagt, komt op hetzelfde neer qua aantal hits.
Zo zal, bijvoorbeeld, het saldo van uw hits krediet met 1 verminderen als u op de "Update" knop klikt. Zo ook als u de recentste "Full report" of een publicatie downloadt. Hou er dus rekening mee dat zodra u een bijwerking van uw gegevens vraagt of een rapport downloadt, deze verzoeken opgeteld worden door CompanyWeb, zelfs indien de gegevens uiteindelijk niet gewijzigd zijn of indien u reeds over dit laatste beschikte.