De geavanceerde opties maken deel uit van de facturatiemodule en richten zich voornamelijk tot de systeembeheerder of de gevorderde gebruiker:

• Importeren van artikelen, derden (klanten, leveranciers, ...) via een wizard op basis van een Excelsheet, de import van documenten op basis van een DBF-bestand.
  • Exporteren van de roosters naar Excel.
  • Werken met statistieken en voorgedefinieerde overzichten.
  • Aanmaken van parametreerbare overzichten: naast de standaardoverzichten kunt u uw eigen overzichten aanmaken.
  • Aanmaken van gebruikers, toegangsrechten en parametreerbare menu's.
  • Creatie van gepersonalisserde velden in derden, contacten, artikelen, documenten, documentregels, ... , creatie van gepersonaliseerde tabellen.