Deze functie is alleen toegankelijk voor fiduciaire licenties en wordt beschermd door de administratorcode.

Principe

Algemene rekeningen kopiëren

Een waarschuwingsbericht kan worden weergegeven als het veld 'Omschrijving 2' niet voor alle rekeningen is ingevuld.

De kolom 'Commentaar' wordt meestal ingevuld als er een probleem is met de toegang tot de map of de bestanden. (Een reorganisatie die bijvoorbeeld wordt uitgevoerd in het dossier van bestemming.)

Technische informatie :

• Op het einde van de behandeling wordt er een bestand TranferAccounts_datumvandedag.log aangemaakt.
  • Dit bestand bevindt zich in de gegevensmap van het dossier van waaruit de kopie is gestart.
  • U vindt er de details van de kopie, dossier per dossier en of de kopie kon worden aangemaakt of niet.