BTW aangiften samen bundelen

Kies de menu OPERATIES - BTW HERGROEPERING - BTW AANGIFTE

Eens u op de site INTERVAT aangesloten bent, dient u nog de naam en het pad van het bij de Administratie in te dienen bestand, aan te duiden. Naargelang het soort documenten, zal de naam van dit bestand veranderen. Indien het om BTW aangiften gaat, zal WinBooks de naam van het bestand als volgt samenstellen :
D-VATGrouplist gevolgd door de omgekeerde datum (JJ/MM/DD) en het uur waarop het bestand aangemaakt werd.
Vb : D-VATGrouplist_111205_13.14.08.xml