Om de historiek van een investering te bekijken

Open het bestand met de investeringen d.m.v. het icoontje  of ga naar het menu VASTE ACTIVA en kies de optie INVESTERINGEN

De per transactie getoonde gegevens zijn :

De handelingen

Indien uw cursor zich bevindt op een welbepaalde transactie, kunt u d.m.v.  het gekoppelde boekstuk dat bij het berekenen van de afschrijvingen of het uitvoeren van een specifieke bewerking werd aangemaakt, raadplegen.

Klikt u op   dan kunt u de historiek van de transacties die voortvloeien uit het beheer van kapitaalsubsidies raadplegen.

laat u toe om naar de hoofdmenu terug te gaan.