HERINNERING: Controleer voordat u doorgaat met de migratie of u minimaal versie 8.1.0 van Balansanalyse, een versie gelijk aan of hoger dan versie 8.02.110 van WinBooks Classic en een versie gelijk aan 22.10 van First Software hebt geïnstalleerd.

De opties worden weergegeven volgens de modules die op uw pc zijn geïnstalleerd.

Voor meer informatie kunt u de online help van First Software raadplegen en verschillende video's van First Software bekijken.

Wat de video's betreft, raden wij u aan deze eerst te bekijken: