« Previous Version 4 Next »

Kleine herinnering van alle functionaliteiten die in de applicatie zijn opgenomen sinds release 7

Diverse verbeteringen met betrekking tot de behandelingstijden

• Bij het boeken van documenten in WinBooks Classic
  • Bij het bekijken van documenten (snel scrollen door een reeks van documenten)
  • Bij het genereren van goedkeuringen
  • Bij het verzamelen van goedkeuringen

Activering van de indexing via offload-service

Dual View

• Als de 'Dual View ' is geactiveerd, kunt u automatisch de eerste en laatste pagina van een document weergeven.
    • Optie 'Automatisch de eerste en de laatste pagina weergeven' in de menu Vensters

Koppeling tussen Virtual Invoice en WinBooks Classic

• U kunt voor alle klanten hetzelfde WinBooks Classic-sjabloon gebruiken.

• U hebt nu de mogelijkheid om te configureren of het bevestigingsbericht voor documenttoewijzing al dan niet moet worden weergegeven.
    • Activeer of deactiveer hiervoor de optie 'Toon de boodschap van de toewijzing van documenten' in het tabblad Invoer / Algemeen van de gebruikersvoorkeuren in WinBooks Classic.

• Wanneer een dossier wordt verwijderd in WinBooks, wordt het dossier ook verwijderd uit de lijst met dossiers van Virtual Invoice (folders.xml-bestand).

Link met WinBooks Connect

• Wanneer de factuur als betaald is aangeduid in WinBooks Connect, wordt deze informatie ook opgenomen in Virtual Invoice.

Link met CODABOX

• Als elektronische facturen in de juiste CODABOX-map zijn gedeponeerd, worden deze automatisch in de mappenstructuur van het dossier opgenomen.

De goedkeuringen

• U kunt een goedkeuringsregel beheren die de betaling toestaat als 2 van de 3 ondertekenaars dit hebben goedgekeurd.
    • ( FORWARDTO admin AND FORWARDTO direction) OR ( FORWARDTO admin AND FORWARDTO secretariat ) OR ( FORWARDTO direction AND FORWARDTO secretariat )

• De optie 'Vraag de ondertekenaar niet om zijn stempels te beveiligen' is toegevoegd om een ​​goedkeurder niet langer te vragen om zijn stempels te beveiligen. VI-6286

• U kunt de goedkeuringen beheren op basis van een algemene rekening

• Technische informatie: De bestanden WVI_ANF en WVI_Codevat worden niet meer gebruikt. Dit maakt het enerzijds mogelijk om de tijd voor bepaalde behandelingen te verkorten en anderzijds een betere interactiviteit wanneer een analytisch rekening wordt bijgewerkt in WBC.

Nieuwe functionaliteiten van release 8

Look 2020

Om het uiterlijk van onze verschillende producten te moderniseren, te verfijnen en vooral te standaardiseren, is de look van WinBooks Classic (en VI ???) vernieuwd.

Deze nieuwe look is uniek en vervangt alle bestaande looks.

De GUI (Graphical User Interface) kan per Windows-gebruiker worden aangepast.

Gepersonaliseerde interface

Door de personalisering van de interface kunt u per Windows-gebruiker het volgende definiëren:

• de scheidingsrijen en -kolommen van de gegevensverwerkingsschermen, zijn optioneel.
  • de tint (licht, medium, donker) van elke andere regel in deze schermen

Om toegang te krijgen tot de instellingen:

1. Klik op de menu VENSTERS
  2. Klik op OPTIES en selecteer het tabbald Interface (Nieuw screen shot !!!!!!)

Gestion des tableaux

• Exemple sans séparateur de lignes et de colonnes et alternance de couleur claire

........................................

Dans le bas de la fenêtre, vous visualisez un exemple de la personnalisation choisie en fonction des paramètres sélectionnés.

Wat zijn de belangrijkste veranderingen die de nieuwe look met zich meebrengt?

Outre la gestion des lignes , interlignes et des colonnes dans les différents écrans de consultation, d'autres modifications ont été apportées.

Comme par exemple l'agrandissement du caractère utilisé pour les textes, titres et options, l'agrandissement des boutons d'action , le changement de la palette de couleurs ...

Mais aussi : ................

Sommige iconen zijn veranderd

om documenten naar de processing (herkenning) te sturen.

Paginanavigator????

Attendre fin du développement

Keuze van informatie om op alle pagina's af te drukken

Alle afdrukopties worden gecombineerd in één scherm met afdrukinstellingen.

Wanneer u een document afdrukt, kunt u de stempels en hun locatie selecteren om af te drukken.

Ajouter print screen écran paramétrage

Afficher les cachets provenant de "ADOBE" sur les PDF

Les cachets ajoutés vie Adobe Acrobat Reader sont désormais affichés dans Virtual Invoice

Utilitaire pour mettre à jour les répertoires des dossiers WBC lors d'un changement de serveur (Uniquement pour revendeur)

Cet utilitaire est à mettre en corrélation avec l'utilitaire de WinBooks Classic.

Vous changez de serveur, cet utilitaire vous permet d'indiquer le nouveau chemin de vos dossiers

Cet utilitaire VIUpdatePath est disponible sur la page revendeur de notre site internet

Lien dynamique entre Connect et VI pour les notes

Lorsque vous ajoutez une note dans Virtual Invoice et que vous travaillez avec WinBooks Connect, il vous est proposé de mettre à jour la note dans WinBooks Connect.

Petits +

Tooltip sur le ! jaune qui se trouve en regard du nom du dossier dans VI

L'infobulle suivante est affichée :

Approbation via la plateforme de digitalisation

• Gestion de l'envoi d'une annexe au format pdf multipages
  • Les cachets de demande d'approbation des autres approbateurs sont affichés dans  l'historique des approbations

Liste des documents ajout d'une icône pour différencier les factures électroniques des autres

Traitement des documents originaux

A partir du dossier courant, vous pouvez déplacer les documents originaux vers un dossier archivé. Auparavant, vous deviez vous positionner dans l'année archivée.

Dans Fichier/maintenance, sélectionnez Déplacer les originaux dans le dossier comptable d'archive et ensuite, sélectionner le ou les dossiers archivés

Cette fonctionnalité est vraiment utile pour soulager les backup de vos dossiers avec documents scannés.

Clé client Virtual Invoice = référence client WinBooks Classic

Dans le paramétrage Virtual Invoice de WinBooks Classic, activez le paramètre "Lier automatiquement la clé client Virtual Invoice à la référence client WinBooks si elles sont identiques"

Lorsque vous créez une clé client, et, que cette clé client correspond à la référence client, Virtual Invoice va automatiquement lier les deux éléments. Sans vous obliger de d'abord sauver la clé client.

Possibilité d'identifier un client sur base du code/référence client contenu dans les factures électroniques

Si la référence d'un client est renseignée dans le TAG...... de votre facture électronique, Virtual Invoice fera automatiquement le lien avec la référence comptable

Règles d'approbation

• Pour les comptes analytiques,  option supplémentaire :  "Différent de"

Ajout automatique le cachet Payé

Le cachet "Payé" est automatiquement ajouté lors des virements automatiques aux fournisseurs dans WinBooks Classic

Ajout des raccourcis

• pour feuilleter un document multi-pages : CRTL + ← ou →
  • pour feuiller entre différentes annexes : SHIFT + ← ou →
  • Pour ouvrir l'écran du cachet analytique : CTRL + N