« Previous Version 11 Current »

Gelieve hierbij de lijst met de belangrijkste verbeteringen - nieuwe functies geïntroduceerd in versie 7.02, te vinden.

Beheer van de voertuigen in de VU 2020

• Vanaf 1 januari 2020 is het beheer van de VU voornamelijk voor bedrijfsvoertuigen sterk gewijzigd.

Om te voorkomen dat het aantal algemene rekeningen wordt vermenigvuldigd, kunt u desgewenst het 'Beheer van voertuigen' activeren.
    Het is het % van de VU gedefinieerd op voertuigniveau dat in aanmerking wordt genomen bij het berekenen van de lijst met VU.
    Voor meer informatie over het instellen en het gebruik van deze nieuwe functie, nodigen we u uit om het nieuwe hoofdstuk te lezen dat hiertoe in de online help is voorzien

Nieuwe optie in de gebruikersvoorkeuren

• Er werd een optie toegevoegd in de gebruikersvoorkeuren om een standaardwaarde te definiëren bij het zoeken op bedragen.

1. Bewegingen Klanten of Leveranciers
    2. Bewegingen Klanten
    3. Bewegingen Leveranciers
    4. Bewegingen Algemene rekeningen
    5. Alle bewegingen

Export Excel

• U kunt uw klantenlijst (KL) en uw intracommunautaire opgave (ICO) via een Excel-bestand naar de Administratie sturen. Het is nu mogelijk om deze twee lijsten te exporteren naar een Excel-bestand in het officiële formaat van de Administratie.

Details collectieve overschrijvingen in CODA

• Wanneer u een betalingsbestand genereert, kunt u al opgeven of u een collectieve overschrijving uitvoert of niet (instelling van het financiële dagboek). Vanaf dat moment stuurt uw bank een CODA-bestand terug met het totale betaalde bedrag, evenals de details van de verrichtingen. Sommige banken doen dit niet automatisch. Als u de details van de collectieve overschrijving in het CODA-bestand wilt ontvangen, activeert u het veld 'Det. van collect. overschr. in CODA (als vereist door bank)' in uw betrokken financiële dagboek. Opgelet, activeer dit veld alleen als dit nodig is.

Koppeling met WinBooks Connect

• Wanneer u de ontbrekende facturen verzamelt, kunt u al een taak per factuur of een taak per referentie (leverancier) maken. Het is nu mogelijk om één enkele taak toe te voegen met alle ontbrekende facturen erin.

Luxemburg

• Het beheer van overschrijvingen naar andere begunstigden is beschikbaar in een Luxemburgs dossier.