Mijn WINBOOKS ID

Uw WinBooks-ID is uw unieke identificatie om toegang te verkrijgen tot het Portaal. Deze identificatie zal gebruikt worden in de verschillende producten van ons gamma, zodat ze gelinkt zijn met het platform.

Bovenstaand scherm laat u toe om volgende informatie m.b.t. uw WinBooks-ID in te stellen:

• Voornaam
  • Naam
  • Taal van de interface
  • Naam van het bedrijf
  • Telefoon
  • E-mailadres
  • Foto

Profiel

De informatie van het profiel wordt gedeeld met alle klantensoftware die aan het Portaal is geconnecteerd (WinBooks Connect, WinBooks View,...). Wanneer u hier bijvoorbeeld kiest voor de Engelse taal, dan zal de interface van WinBooks Connect ook in het Engels zijn.

Evenzo, als u uw wachtwoord op het Portaal wijzigt, wordt dit ook gewijzigd voor de geconnecteerde software.

Upload van een profielfoto

Klik op  en kies een foto voor je profiel.

Definieer het gebied dat u wilt importeren. Klik dan op .

Wachtwoord wijzigen

Het is ook via dit scherm dat u uw wachtwoord kunt wijzigen. Gebruik in het geval van een wijziging ten minste 3 van de volgende 4 soorten karakters:

• Kleine letters
  • Hoofdletters
  • Cijfers
  • Speciale tekens

Uw wachtwoord moet minimaal 12 karakters bevatten.