Voeg dossiers (Folders) toe aan de groep, waaraan u toegang wilt verlenen. Klik op .

Selecteer het dossier dat u aan de groep wilt toevoegen in de afrolmenu. Klik vervolgens op .

In bovenstaand voorbeeld zijn de dossiers Autoparts_6 en MyBook toegevoegd aan de groep 'KlantenConnect'.

Als u meerdere dossiers aan de geselecteerde groep wilt toevoegen, selecteer ze in de afrolmenu wanneer u een dossier aan een groep toevoegt.

Als u een dossier uit deze groep wilt verwijderen, selecteert u deze door het vakje voor de naam van het dossier aan te vinken, bijvoorbeeld  en vervolgens op  te klikken.

verwijdert de hele groep en de dossiers die eraan zijn gekoppeld.