De module Webservice / API (R) moet beschikbaar zijn. Te vinden via het menu Dossier > Instellingen> Algemene instellingen, tabblad Optie. Vink de optie Webservice / API aan en klik op

Op deze pagina:

Configuratie

ParameterOmschrijving
Synchronisering SQL server

Deze optie schakelt de SQL synchronisatie in.

Raadpleeg de documentatie van de Module Synchronisatie SQL voor meer info

Publieke toepassingssleutel

Geef de gedeelde sleutel op die de client nodig heeft om met de webservice te kunnen communiceren

Zie hier voor een praktisch gebruik van de sleutel.

Publieke toepassingssleutel niet gebruikenSchakelt de verificatie van de gedeelde toepassingssleutel uit

Aanvraag optie

ParameterOmschrijving
Defaultdagboek

Geeft het dagboek aan dat moet worden gebruikt in de WsGetOrder- of WsPutOrder-aanvragen als de tag <jnl> </ jnl> niet is opgegeven

Het is raadzaam om specifieke webservicedagboeken te gebruiken, voornamelijk in dossier die veel documenttoevoegingen vereisen.

Tonen van de voorraad

Deze optie specificeert het gedrag van de tag <stock> van de aanvraag wsgetprice_stock. Dit is een optie die voornamelijk wordt gebruikt voor oudere Promisys-sites

OptieOmschrijving
Niets tonende voorraad wordt niet getoond
De kleuren tonende voorraad is gecategoriseerd door de site om de werkelijke voorraad niet te tonen (er worden kleuren getoond)
De aantallen tonende voorraad wordt getoond
Gebruik Hash MD5 voor de klant wachtwoordenAls deze optie is ingeschakeld, wordt de codering niet door de webservice uitgevoerd
Hash MD5Door de webservice gebruikte hash voor het coderen van de wachtwoorden van derden in de webservice

Export FTP analytisch plan, artikelen en afbeeldingen

De volgende opties zijn specifiek voor de sites ontwikkeld door Promisys. Ze zijn alleen nuttig in dit geval of als u dezelfde bedieningsmechanismen wilt gebruiken

ParameterOmschrijving
Activeer menu keuzesActiveer de menu-items in de applicatie
Analytisch planGeeft de analytische niveaus aan die moeten worden geëxporteerd.
Sortering van de opties op de analytische plannen

Geeft de groepering aan die op de site moet worden uitgevoerd.

De analytische structuur van de artikelen moet goed worden bestudeerd omdat de zoekopdrachten op de site onder andere worden uitgevoerd volgens een boomstructuur die uit deze structuur volgt. Een redelijk aantal analytische niveaus gebruiken in verhouding met het aantal artikelen in de catalogus (bijvoorbeeld tussen 1 en 5) is dus aangewezen.

Directory script pagina'sDirectory met de URL waar de informatie wordt geplaatst (XML voor export van artikelen en analyses). Deze map wordt door de host van de site aan u meegedeeld.
Pagina gebruikt voor de ontvangst van 1 artikelDe standaard pagina die wordt gebruikt voor het verzenden van artikelen is update_articles.asp. Het komt overeen met de parameter ECOM_URL_UPD_ARTALONE_PAGE.
Pagina gebruikt voor de ontvangst van alle artikelenHet komt overeen met de parameter ECOM_URL_UPD_ALLART_PAGE.
Naam gebruiker / paswoord

FTP-login gegevens om verbinding te maken met de FTP voor het verzenden van xml bestanden, gegenereerd door de applicatie