Bij het coderen van een nieuwe verkoop maakt de selectie van de betreffende klant het mogelijk om onmiddellijk te detecteren of er nog een openstaande offerte bestaat voor die klant. Een scherm met de offertes van de geselecteerde klant wordt weergegeven om ze te kunnen ophalen in de nieuwe lopende verkoop.

Het offerte dagboek (type CP of CA) moet uiteraard van hetzelfde type zijn vanuit btw-oogpunt (inclusief BTW of exclusief BTW) als het verkoopdagboek.

De geselecteerde artikelen worden in de verkoop geïnjecteerd (let op dat u het document in het bovenste scherm selecteert):