« Previous Version 6 Next »

Overzicht

Diversen

Parameter

Beschrijving

Tonen van statusregel onderaan het scherm

indien een scherm met lage resolutie gebruikt wordt, kan het lonen dit uit te schakelen. U wint er een regel mee onderaan het scherm.

Karakters

U moet hier een lettertype kiezen dat eveneens verticaal weergegeven kan worden: Tahoma, Verdana, Times, ...

Let op dat u geen te groot lettertype kiest. Dit zou de invoerschermen groter kunnen maken dan uw scherm werkelijk is.

Kleuren

Parameter

Beschrijving

256 kleuren scherm

Handig voor een terminalservice set-up onder Windows 2000.

E-mails verzenden

Parameter

Beschrijving

Parameters voor de verzending van e-mails

Deze parameter moet op elke PC ingesteld worden.

Logistics kan standaard e-mails via Outlook versturen of direct via smtp.

Het onderwerp en de body van de e-mail kunnen voorgedefinieerd worden door te klikken op .
Het onderwerp van de e-mail is standaard: dagboekcode gevolgd door het documentnummer en de naam van uw licentie. De body van de e-mail is standaard leeg.

Aanmaken van PDF-bestanden

Deze parameter moet op elke PC ingesteld worden.

Tijdens het afdrukken van een document hebt u de mogelijkheid een PDF bestand aan te maken, het te archiveren of te verzenden via e-mail.
Er zijn 3 verschillende mogelijkheden om PDF bestanden aan te maken:

• FRX2Any (afgeraden): Converteert FoxPro rapporten
    1. Vink enkel Aanmaken van PDF bestanden aan.
  • Amyuni: PDF bestand generator
    1. Vink Aanmaken van PDF bestanden aan.
    2. Klik op *PDF-printer installeren".
    3. Vink Gebruik van de PDF printer aan.
  • PDFCreater (aangeraden wegens beste resultaat): PDF bestand
    1. Download en installeer PDFCreator (downloaden op http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/).
    2. Vink Aanmaken van PDF bestanden aan.
    3. Vink PDF printer gebruiken aan.
    4. In het onderdeel Workstation moet u het bestand logistics.ini aanpassen (flex.ini in geval van flex) en de volgende lijn toevoegen / aanpassen met als waarde YES:
      UsePdfCreator=Yes

Klik op om de map om de map te definiëren waar de aangemaakte PDFs worden bewaard.

PDF printer gebruiken

Zie de parameter Aanmaken van PDF-bestanden hierboven

Scherm

Parameter

Waarden

Beschrijving

Klantscherm / Artikelscherm

Fiche ou Lijst

De lijstweergave biedt een simpelere zoekmethode maar ook trager (vooral indien er meer dan 10 000 fiches zijn).

Achtergrond

Parameter

Beschrijving

Persoonlijke achtergrondafbeelding

Maakt het mogelijk de afbeelding en de kleur van de achtergrond te wijzigen.