Verbetering van de mogelijkheden van het PDF-beheer

• Toevoegen van een logo
  • Integratie van verkoopsvoorwaarden (eventueel op dagboekniveau m.a.w. in de juiste taal)
  • Aanmaken van een PDF met automatisch creatie van een URL-link
  • Tot versie Logistics 6.1.x was de PDF 1 afbeelding. Nu bestaat de PDF uit een reeks van (aanpasbare) velden.
  • Via het event E_DocPrintAmyuniAppendPDF kunnen verschillende PDF's worden samengevoegd tot 1 PDF

Als blijkt dat de PDF geen aanpasbare velden heeft, is er een conflict in de gebruikte parameters:

Parameter

Beschrijving

Toevoegen van een logo aan de documenten

Voegt een logo toe in de pdf's
Logo in formaat JPEG, BMP, TIF, GIF of PNGLogo keuze
Positie logo - TopPositie logo - Bovenaan
Positie logo - LeftPositie logo - Links
Positie logo - BottomPositie logo - Onderaan
Positie logo - RightPositie logo - Rechts
Druk het logo niet af op de papieren versieDrukt het logo niet af op de papieren versie
De verkoopsvoorwaarden
Integratie van de verkoopsvoorwaardenToevoegen van de verkoopsvoorwaarden
Definieer de verkoopsvoorwaarden op dagboekniveau

Hiermee kunt u de algemene verkoopsvoorwaarden per dagboek / per taal definiëren.

Als er een taal wordt gebruikt die onbekend is, wordt de pdf van de eerste lijn (=Omschrijving) gebruikt.

Deze wordt ook gebruikt als uw pdf de algemene voorwaarden voor alle talen bevat.

Definieer de verkoopsvoorwaarden op dagboek- en lay-outniveau

Hiermee kunt u de algemene verkoopsvoorwaarden per dagboek / per taal / per lay-out definiëren.

Niet afdrukken van verkoopsvoorwaarden voor de papieren versieDrukt de algemene verkoopsvoorwaarden niet af voor de papieren versie
Document met de algemene verkoopsvoorwaarden in PDF-formaatSelectie van het pdf-bestand met de algemene verkoopsvoorwaarden
Afdrukken
  • Eén keer afdrukken
  • Op elke blz.
Diversen
Bij het aanmaken van een PDF, automatisch de hyperlinks omvormen naar actieve hyperlinks waar men op kan klikken

De koppelingen in de pdf's kunnen worden aangeklikt

Logistics 6.2.10

Door een technische beperking werkt de hyperlink niet correct als de betrokken lijn begint met:

én de volledige URL over meerdere lijnen verspreid afgedrukt wordt.

Oplossing: begin de URL met

• https:// of
  • http:// of
  • www.

Logistics 6.2.14

Door dezelfde technische beperking mag een gebruikte hyperlink die niet in een documentdetaillijn staat, niet worden opgesplitst over meerdere lijnen. Bijvoorbeeld bij het gebruik van alltrim(lc(art.c_myURL1, art.c_myURL2))

Oplossing:

• ervoor zorgen dat de URL slechts 1 lijn gebruikt
  • of de URL toevoegen in het document
Opname van lettertypen in het gegenereerde PDF-bestandIn functie van het gebruik van lettertypen die onbekend zijn op het toestel dat de PDF leest

Voeg PDF-bijlagen niet samen in 1 PDF

Bij gebruik van de Amyuni-PDF printer worden de volgende documenten standaard samengevoegd tot 1 PDF:

• het originele document
  • de verkoopsvoorwaarden
  • de bijlagen op dagboekniveau
  • de bijlagen toegevoegd door een plug-in
Behalve de verkoopsvoorwaarden

Worden samengevoegd:

• het originele document
  • de verkoopsvoorwaarden

Event E_DocPrintAmyuniAppendPDF

FUNCTION E_DocPrintAmyuniAppendPDF
PARAMETERS pcJnl, pNumber, pnLayout, paPdfFiles

&& paPdfFiles = one dimensional array with (full-path!) PDF files that must added
&& pnLayout: actual Layout number that is being used

&& EXTERNAL ARRAY paPdfFiles
&& DIMENSION paPdfFiles(1)
&& paPdfFiles(1) = "c:\temp\MyPdf.pdf"

RETURN paPdfFiles