« Previous Version 6 Next »

Overal in de toepassing is er een zoekbalk beschikbaar.

Een factuur/document kan altijd gezocht worden op basis van:

• Het tabblad waarin u de opzoeking wenst te verrichten
    • Alle documenten en facturen
    • Facturen Klant
    • (Facturen) Verzonden naar accountant
    • (Facturen) Archief
    • Documenten Klant
    • (Documenten) Verzonden naar accountant
    • (Documenten van de) Accountant
  • Naam van de derde (*)
  • Btw-nummer van de derde (*)
  • Geüpload tussen dd/mm/yyyy en dd/mm/yyyy
  • Documentdatum tussen dd/mm/yyyy en dd/mm/yyyy
  • Documentnummer
  • Toegevoede sleutelwoorden
  • Notities aan het document toegevoegd

Wanneer u over de OCR (Optical Character Recognition) module beschikt, dan kunt u eveneens zoeken op om het even welk woord/bedrag/karakter dat zich op de factuur bevindt.

(*) Opzoekingen op basis van deze informatie kunnen enkel gedaan worden indien het scherm dat algemene informatie bevat, werd ingevuld (ofwel manueel ofwel na het inboeken).