Om over deze tool te beschikken, moet u een aanvraag doen bij uw verdeler. Hij kan u helpen bij de installatie ervan.

Uw verdeler kan deze tool op zijn beurt op onze website downloaden via https://www.winbooks.be/nl/verdelers/winbooks-dealer-zone/download-dealer

Van zodra de tool geïnstalleerd is met de hulp van uw verdeler, dan kunt u 'ArchiveSync.exe' lanceren die de toepassing zal lanceren.

De toepassing zal vragen om uw WinBooks Id in te vullen.

Van zodra deze informatie is ingevuld, zult u toegang hebben tot al uw dossiers die Connect hebben.

Om de archieven van uw dossier te synchroniseren, vink het betrokken vakje aan en klik op .

Van zodra de tool gestart is, zal het beginnen met al uw bestanden die al aanwezig zijn in Connect, in een map 'Garbage' genaamd te plaatsen (al uw archieven zijn aldus leeg).

Vervolgens, van zodra de stap van de back-up gedaan is, zal hij met de synchronisatie van alle bestanden beginnen.

De tool zal de bestanden waarvan eerder een back-up werd gemaakt, terug in de juiste map plaatsen.

Het is ook dankzij deze tool dat u de bestanden van uw gearchiveerde dossiers zult kunnen laden.