Selecteer het programma WinBooks View Export via het menu Audit in WinBooks Classic.

Via een venster kunt u het boekhouddossier vooraf reorganiseren en een maximale periode voor gegevenssynchronisatie selecteren. Standaard wordt rekening gehouden met de Afs-periode.

Door op te klikken, worden de WinBooks-boekhoudgegevens overgebracht naar het digitalisatieplatform van WinBooks (portaal) en zijn klaar voor gebruik in WinBooks View.

Klik opom WinBooks View vanuit WinBooks Classic te openen.

Export

Deze procedure geeft op dit moment de twee laatste actieve boekjaren van WinBooks Classic weer om gegevens te analyseren. Zij moet elke keer worden uitgevoerd wanneer de gebruiker besluit om zijn gegevens in WinBooks View te analyseren en wanneer de gegevens in de boekhouding werden gewijzigd.