De module 'Email to' laat o.a. toe om een e-mailadres te definiëren bestemd voor het inzamelen van de leveranciersfacturen in het Connect-dossier van de ondernemer.

Zoek op het digitalisatieplatform naar uw dossier op basis van de naam van het dossier. Selecteer uw dossier en klik op .

Klik in het tabblad Modules op en kies vervolgens in de lijst 'Email to'.

Vul het gewenste e-mailadres in de instellingen van de module 'Email to' in en definieer het bestemmingsdagboek. Specificeer een of meerdere e-mailadressen die genotificeerd moeten worden wanneer een e-mail niet werd ontvangen ('Niet-leveringsrapporten') en optioneel voor alle ontvangen e-mails.

Er kunnen meerdere e-mails worden gecreëerd om de facturen en documenten per type te onderscheiden (aankopen, verkopen, andere).

De extensie van het mailadres moet verplicht van één van de volgende types zijn:

Bewaar uw configuratie.