Deze optie geeft uw klant toegang tot de gratis toepassing van WinBooks on Web, waar hij:

-        zijn klanten en artikelen kan beheren;

-        10 facturen per maand kan aanmaken;

-        deze facturen in pdf- en XML-formaat kan versturen.

Bovenaan rechts van deze gratis facturatie, bevindt zich een menu dat de naam van het bedrijf van de klant als titel heeft (in ons voorbeeld Gratis facturatie). Zodra uw klant zijn facturen naar zijn klanten verstuurd heeft, kan hij dit menu openen en vervolgens op ‘Naar de boekhouder versturen’ klikken.

Wanneer u deze facturen hebt ingeboekt hebt, zullen ze in Connect beschikbaar zijn onder ‘Archieven’.

Gelieve de documentatie met betrekking tot de gratis facturatie verder te raadplegen.

Hoe een account voor de gratis facturatie activeren / aanmaken voor mijn klant?

Error rendering macro 'excerpt-include'

User 'null' does not have permission to view the page.