Toekenning van de betalingsstatus en de wijziging ervan

Tijdens het uploaden van documenten op het bureaublad Connect, kan de gebruiker reeds de betalingsstatus van de documenten bepalen.

Door op een document te dubbelklikken is het eveneens mogelijk om de betalingsstatus ervan te wijzigen, na het editeren van het document (via de link  van de algemene informatie van het document).

De gebruiker wordt op de hoogte gebracht van het feit dat de informatie gewijzigd werd op het geselecteerde document.

In het bovenstaande voorbeeld, heeft de gebruiker 2 onbetaalde aankoopfacturen in Connect geüpload en heeft vervolgens aangegeven dat de factuur van Proxibel werd betaald.

Hoe onbetaalde facturen bekijken?

Als de gebruiker in het menu op het tabblad  klikt, dan zal Connect automatisch de onbetaalde facturen weergeven.