Deze tabel stelt alle Excel-modellen voor WinBooks on Web voor. Een Excel-model  is ofwel standaard (door WinBooks aangemaakt) ofwel personaliseerbaar (door de gebruiker aangemaakt).

WinBooks on Web stelt 3 standaard modellen voor:

• WinBooks Budget
  • WinBooks Kosten en Baten
  • WinBooks Overzichtstabel

Personaliseerbare overzichten / Excel modellen

Lijst modellen

De standaardmodellen werden vertaald en zijn beschikbaar in 3 talen (NL, FR en EN), ongeacht de taal van de interface die gedefinieerd is op het niveau van de gebruiker die in WinBooks on Web is ingelogd.

#

Vink dit vakje aan om het gewenste overzicht te selecteren.

Bestandsnaam

Naam van het model

Taal

Taal van het geselecteerde model

Eigenaar

Geeft de identifier (e-mailadres) weer van de persoon die het overzicht heeft gecreëerd. In het geval van standaardmodellen is hier WinBooks ingevuld.

Laat toe om het geselecteerde model te downloaden.

Laat toe om het geselecteerde model, na bevestiging, te verwijderen.

Enkel de personaliseerbare modellen kunnen verwijderd worden.

Periodes

Selectie van de periodes en een eventuele vergelijking met een vorig boekjaar.

Mogelijkheid om de overdracht van het vorige boekjaar ook in aanmerking te nemen, door 'Inclusief het openingsbedrag voor gecumuleerde formules' aan te vinken.

Mailing

Vink dit vakje aan om de resultaten van het overzicht per e-mail naar de ingelogde gebruiker te verzenden of naar één van de contacten die gedefinieerd zijn in het Configuratiescherm/ Bedrijfsgegevens / tabblad Contactpersonen