De voornaamste doelstelling van deze module is aan de gebruiker de mogelijkheid te bieden om zelf zijn/haar eigen modellen te creëren en alzo de gewenste gegevens naar een Excel worksheet te exporteren.

Het Excel model is toegankelijk via de menu Overzichten/Beheer/Personaliseerbare overzichten/Excel modellen.

Installatie van de 'Add-In'

Download eerst het bestand WinBooksOnWeb.xlam via de hyperlink dat zich in het scherm van de Excel modellen bevindt.

Het bestand WinBooksOnWeb.xlam kan eveneens hier gedownload worden.

Open het zipbestand en volg de procedure zoals beschreven in het bestand leesmij.txt.

Installatieprocedure van de Add-In voor Excel:

• bewaar het bestand WinBooksOnWeb.xlam in uw directory c:\Winbooks\Office;
  • open uw Excel worksheet;
  • open de menu File/Options en selecteer de menu Add-Ins.

• Kies naast de optie Manage, Excel Add-Ins en klik op de knop  .
  • Indien u WinBooksonweb niet ziet in de voorgestelde lijst met Add-ins, klik dan op  en selecteer de Add-In WinBooksOnWeb.xlam die u gedownload hebt.

• Klik op .

Controle van de installatie van de Add-In

Voeg in Excel een functie toe met behulp van het icoon , selecteer de categorie WinBooksOnWeb en controleer de aanwezigheid van de verschillende functies met betrekking tot WinBooks on Web.