Vanaf het afdrukscherm via Overzichten / Boekhouding / Officiële documenten, kan de gebruiker voortaan de verschillende officiële documenten naar Connect verzenden.

Connect

Ter herinnering, Connect is een extra module van het WinBooks gamma, voorbehouden voor boekhoudkantoren en vereist de aanschaffing van de module Virtual Invoice.

Selecteer en bereken het gewenste officiële document.

Twee nieuwe iconen   laten u toe om het gewenste document naar de Connect-toepassing van uw klant te verzenden.

Connect

De export van officiële documenten kan geschieden in PDF en/of in XML formaat.

Naam document

Vul in dit veld de naam van het document in dat u naar de Connect-toepassing wenst te verzenden.

Dossier

Vul in welk 'Dossier' = 'Klasseur' het document in de Connect-toepassing zal geïntegreerd moeten worden.

Sleutelwoorden

Vul eventueel een sleutelwoord in voor het opzoeken van de documenten in de Connect-toepassing.

Taken

Selecteer eventueel een taak die uw klant u heeft toegekend vanaf de Connect-toepassing, om deze aan het document dat u wenst te verzenden te linken.

Klik op  om deze taak in de Connect-toepassing te sluiten.

Nota's

Vervolledig eventueel het verzenden van uw document met een omschrijving ter attentie van uw klant.

Klik op Verzenden om uw officieel document naar de Connect-toepassing te verzenden, klik op Annuleren om naar het vorige scherm terug te gaan.