Om de invoersnelheid van de Financiële verrichtingen en de DP te verbeteren, werden de inboekschermen herzien en aangepast met behulp van nieuwe en performante  SQL-query's. De snelheid en de verhoogde invoersnelheid konden alzo met factor 2 vermenigvuldigd worden.

Vanuit het standpunt van de interface, merkt de gebruiker van WinBooks on Web niets van deze volledige herziening.

Matching

De afpuntingsoperatie van de openstaande posten genieten eveneens van deze nieuwe aanpassingen in de inboekschermen van de Financiële verrichtingen en DP.